Waarom Rob Sports?

Persoonlijke aandacht en kleine lesgroepen

Wij weten uit ervaring dat zweminstructie in kleine lesgroepen als zeer positief wordt ervaren. Niet alleen voor de lesgever die alle kinderen persoonlijk en gericht begeleidt, maar ook voor de beleving van de kinderen geeft de kleinschaligheid een 'huiselijk gevoel'.

Veel ervaring en uitsluitend gediplomeerde lesgevers

De lessen worden altijd gegeven door gediplomeerde instructeurs(trices) die allemaal vele jaren ervaring hebben met de zogenaamde “diepwatermethodiek”, waar wij ondertussen al meer dan 29 jaar in Assen zeer succesvol mee werken.

Een schone en sfeervolle accomodatie

Ouders kijken vanuit de gezellige kantine, vaak onder het genot van een kopje koffie, naar het zwemmen. Ondanks de leeftijd van ons gebouw (ex kleuterschool) werken wij in een sfeervolle accommodatie, waarbij hygiëne en netheid dagelijks al onze aandacht krijgt.

Watertemperatuur continue 33 graden Celsius

De watertemperatuur van 33 graden Celsius is bewust door ons gekozen en vooral ouderen, zwangeren maar ook de jongsten waarderen de warmte en zwemmen daarom altijd “met alle plezier”.

Centraal bereikbaar met ruime parkeergelegenheid

Rob Sports ligt centraal ter hoogte van de wijk Pittelo, naast de Europaweg-West en is makkelijk per openbaar vervoer te bereiken. Voor auto’s is er uiteraard een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Digitaal leerlingvolgsysteem met persoonlijke pagina

Wij vinden ook dat ouders en kinderen op de hoogte gehouden moeten worden van b.v. vorderingen, veranderingen, wetenswaardigheden en alle andere informatie, daarvoor is de persoonlijke pagina.

Rob Sports App met vele mogelijkheden en informatie

Via onze App voorzien wij geïnteresseerden, ouders en kinderen van alle relevante informatie. Tijdens de openingstijden is er altijd iemand aanwezig om vragen te beantwoorden. Download via de App Store of Google Play de App van "SportCom" en zoek vervolgens op "Rob Sports". Volg daarna de verdere instructies

Als enige zwemschool in Assen een compleet aanbod

Als enige zwemschool in Assen bieden wij een compleet pakket aan zwemactiviteiten. Zwangerschaps- en (beperkt) therapiezwemmen onder leiding van fysiotherapeutes, maar ook baby- en peuterzwemmen. Vele volwassenen ontspannen tijdens het vrij zwemmen of spannen zich in tijdens het pittige Aquafit. Gebruik van de Finse sauna is een extraatje na de inspanning en ook nog kosteloos.

Geregistreerd leerbedrijf voor diverse opleidingen

Met zoveel kennis en ervaring zijn wij ook geregistreerd als SBB leerbedrijf voor diverse opleidingen. Vele stagiaires hebben de voorgaande jaren hun eerste ervaring als lesgever bij ons opgedaan en hebben vaak ook al een baan binnen het zwemonderwijs gevonden.

GROOT GEWORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVEN

Na 29 jaar hard werken kunnen wij zeggen dat Rob Sports groot is geworden door klein te blijven, dat willen wij voor de komende jaren graag zo houden!

Wij hopen u te verwelkomen…