Subsidie via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Zwemmen bij Rob Sports met subsidie van Jeugdfonds Sport en Cultuur gaat onder de volgende voorwaarden:

U dient zelf een aanvraag voor subsidie te doen bij Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het toegekende bedrag van € 650,00 is voor de periode van maximaal 16 maanden zwemles. Wanneer uw kind binnen deze periode kan afzwemmen, dan is ook het examengeld reeds voldaan. 

Na deze periode van 16 maanden dienen eventuele vervolglessen op een andere manier te worden uitbetaald. U kunt hierbij kiezen voor een automatische incasso, te regelen bij onze administratie. Ook kunt u zelf via uw intermediair een verzoek voor subsidie aanvragen.

Het ene kind behaald eerder een diploma dan een ander kind. Wij kunnen niet garanderen dat uw kind binnen 16 maanden daadwerkelijk een zwemdiploma behaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirte Buter. Mirte is telefonisch bereikbaar op maandag en woensdagochtend of op dinsdagavond tot 21.00 uur.

Samenvatting:

  • € 650,00 éénmalig voor de periode van 16 maanden. Binnen deze periode afzwemmen, dan is ook het examengeld voor 1 diploma betaald.
  • Na de periode van 16 maanden dient er op een andere manier te worden betaald.
  • Geen diplomagarantie binnen 16 maanden.
  • Minimum leeftijd 5 jaar.
  • Zelf aanvraag regelen bij het Jeugdfonds

Wilt u graag meer informatie? Stuur een mailtje naar info@robsports.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0592 373625.