Aquafit Sport

Aquafit Sport

Maandag
18.30 - 19.30 uur, 19.00 - 20.00 uur, 19.30 - 20.30 uur, 20.00 - 21.00 uur, 20.30 - 21.30 uur (nog plekken beschikbaar)

Woensdag
09.30 - 10.30 uur , 10.30 - 11.30 uur

Vrijblijvend een keer meedoen? Dat kan! Er zijn nog plekken beschikbaar op maandag.

Wij bieden de mogelijkheid om niet alleen op maandag of woensdag onder begeleiding in groepsverband te sporten, maar het is ook mogelijk om onbeperkt op verschillende tijden gebruik te maken van de sportruimte. Je kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de crosstrainer, roeiers, fietsergometers en de loopband, maar ook diverse gewichten, kettlebells, halters, weerstandbanden, springtouwen etc. zijn natuurlijk beschikbaar. Het is mogelijk om een sportschema op te laten stellen waarbij gekeken wordt naar individuele doelstellingen en/of behoeftes.

Informeer naar de mogelijkheden van vrije trainingen en neem een vriend, vriendin, moeder of zus mee als introducé voor nog meer trainingsplezier of uitdaging!

€ 37,50 per maand

Al vele jaren geven wij AQUAFIT training op maandag en woensdag aan dames vanaf ongeveer 18 jaar.

De training begint met 30 minuten spieroefeningen in de zaal. Met behulp van halters, toestellen, loopoefeningen en grondvormen worden alle spieren van het lichaam stevig aangepakt. Toch werkt iedereen afzonderlijk op haar eigen niveau en wordt er rekening gehouden met eventuele “blessures” of andere beperkingen. Er trainen maximaal 10 dames in een groep.

Na het zaalgedeelte gaat de training verder in het zwembad. Hier worden onder begeleiding van muziek diverse Aqua oefeningen gedaan waarbij ook gebruik wordt gemaakt van diverse trainingsmaterialen zoals Wett-belts, Halters, Aquavins etc. De trainingen worden op een ontspannen wijze gegeven, waarbij inspanning en ontspanning goed samen gaan.

Na de training is er gelegenheid om nog even in de Finse sauna bij te komen en vervolgens na te praten in de kantine.